Nettgalleri | Buy art online | Kjøp kunst på nett | Gulden Kunstverk | art as investment

Pushwagner

Welcome to the opening reception Saturday 20. November at  1 PM 

 

 
Pushwagner "Getting up" Digital Graphic Art print   51 x 98 cm
Pushwagner "The Brain Center" Digital Graphic Art print   96  x 142 cm


soloshow  20.  november - 19. desember 2010

Billedkunstneren Pushwagner kommer til Buskerud og Norges vakreste galleri. Her avslutter han årets utstillingsturné, en suksesshistorie som man ikke har sett maken til. Billedkunstneren Pushwagnerer har blitt et fenomen i norsk kunstliv. Han har blitt mottatt og hyllet som en rockestjerne på sin utstillingsturne og publikumstilstrømningen har vært formidabel.
 
 
Mottagelsen og oppmerksomheten står i sterk kontrast til Pushwagners liv og virke. Historien om kunstneren som vant tilbake kunsten og livet har fått bred dekning i media. Et mer oppsiktsvekkende comeback skal man lete lenge etter. Han har samtidig hatt et internasjonalt gjennombrudd med utstillinger i Frankrike, Tyskland, Australia, Nederland, Sverige og Østerrike. Og flere land står for tur. Han har fått Høstutstillingens ærespris, og er innkjøpt av Norges viktigste museer.
 
Pushwagner som nylig fylte 70 er blitt global. Ved den 5. Berlin biennale for samtidskunst (2008) kommenterte New York Times utstillingen av billedromanen Soft City som et av høydepunktene ved biennalen.
 
 
Les mer om fenomenet PUSHWAGNER skrevet av Petter Mejlænder
se NRK dokumentar på Safari
 
Last ned og skriv ut utstillingsplakaten