Nettgalleri | Buy art online | Kjøp kunst på nett | Gulden Kunstverk | art as investment

Norsk

Samtidskunst fra Gulden Kunstverk

- Alle priser inkluderer den lovbestemte 5% avgift til BK Hjelpefond

 

Du kan også besøke våre norske nettsider: guldenkunstverk.no og nettgalleri.no

Gulden Kunstverk ligger godt skiltet ved E134 mellom Mjøndalen og Hokksund. Veibeskrivelse finner du også på vår norske hjemmeside.

 

Original kunst

Alle kunstnere på guldenkunstverk.com er lovende eller godt etablerte profesjonelle billedkunstnere. Alle kunstverk er originaler, det være seg malerier eller grafiske trykk i ulike teknikker. Vi selger ikke reproduksjoner.

 

Hvordan bruke disse sidene?

  • Klikk på bildet for å forstørre det.
  • Klikk på kunstnerens navn for å se på alle bildene til respektiv kunstner.
  • Søkeordene på høyre side hjelper deg i gang. De ulike kategoriene er basert på emne og teknikk. For eksempel, hvis du klikker på ”landscape” vil du se et bilde av hver kunstner som er representert med landskaper. 

 

Bestillingsinformasjon

 

Når du har bestilt vil vi i de aller fleste tilfelle ekspedere din ordre i løpet av en arbeidsdag. Du blir ikke belastet før alt er klart, og pakken er levert befrakteren. Vi bruker alltid meget solid og sikker emballasje. Vi må ellers ta forbehold om feil om pris og at enkelte bilder kan være utsolgt.

 

Forsendelse og frakt

Vi sender med FedEx til hele verden. Alle forsendelser er fullverdi forsikret og kan spores. I Norge blir kunsten sendt på rimeligst og mest egnet måte. Det er selvfølgelig også mange som vil hente hos Gulden Kunstverk. I så fall blir frakten trukket fra din innbetaling

 

Kontakt oss

Gulden Kunstverk har vært en aktiv formidler av god norsk samtidskunst siden 1985. Ring eller send e-post om du har noen spørsmål.

Gulden Kunstverk
Guldenveien 11
N-3053 Steinberg
Norway

Tlf.: 32 23 62 80/81
Faks:  32 23 62 89
E-post: info@guldenkunstverk.com

 

Vi håper du finner guldenkunstverk.com til å være en fin måte å handle kunst på, og håper at dine nye bilder vil glede deg i mange år.